Djurssport er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som kunde eller gæst gør brug af Djurssport, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Djurssports behandling af dine personoplysninger. Djurssport behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Djurssport deles med Ideal Grafik der er databehandler.

1. Hvornår indsamler og anvender Djurssport dine personoplysninger

Djurssport indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du tilmelder dig som kunde eller nyhedsbrevsmodtager

2. Når du tilmelder dig som aktivitetsdeltager via Djurssport.dk eller ønsker at gøre brug af Djurssports tilbudte muligheder indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af tilbudte muligheder, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

 

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige tilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem Djurssport-applikationen (ejet af Ideal Grafik ApS). I denne forbindelse indsamler Djurssport og Ideal Grafik ApS alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

 

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Djurssport.

 

2. Hvornår videregiver Djurssport dine personoplysninger

Djurssport kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • a. leverandører Djurssport samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit kundeforhold /eller din brug af Djurssport for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til tilbud), herunder Djurssport.

  • b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dine valgte aktiviteter og/eller brug af Djurssport og samarbejdspartnere eventshop.dk, indefodbold.dk, dsevent eller Ideal Grafik ApS.

  • c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab eller abonnomentsløsninger.

3. Hvordan beskytter Djurssport dine personoplysninger

Djurssport har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Djurssport sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Djurssport kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Djurssports sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Djurssport behandler om dig, kan du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonnummer 4242 4423.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Djurssport behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Djurssport om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Djurssport er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Djurssports indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Djurssport ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

 

5. Hvor længe opbevarer Djurssport dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Djurssport gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig Djurssport og databehandler Ideal Grafik af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

 

6. Hvad sker der, når Djurssport ændrer denne persondatapolitik

Djurssport opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre at præsentere dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at Djurssport løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Djurssport dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Djurssport på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Djurssport ApS, Paradiset 10, 8585 Glesborg – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 4242 4423